Piraci? Byli źli łupili i mieli szkorbut
Za piwem nie przepadam
No tak piątek jest niezły ale od razu święto ?
Powaga musi być bo poważni ludzie to szanowane persony a szanowane persony są podporą naszego społeczeństwa
A sprzeczności to tak .. albo nie.. albo nie wiem
Ale makaron lubię i nawet coś we mnie nieraz drgnie jak go zjem.. szczególnie jak za dużo
No ale nie...
- Fluriel
Re: No ale nie...
Ktoś tutaj nie odrobił lekcji :c
- W Swojej Świętej Sosowatej Mądrości odkrył przed nami (LPS oczywiście) tylko te konkretne prawdy: po Ziemi, pojawiły się góry, drzewa i karzeł (choć niekoniecznie w tej kolejności), po czym wziął sobie trzy dni wolnego, z czego Piątek był Najświętszy z nich.
Pozdrawiam, RAmen.
'Wierzymy że Piraci, pierwsi Pastafarianie, byli spokojnymi, szlachetnymi odkrywcami, którzy wyłącznie przez konsekwentną chrześcijańską propagande mają teraz opinię bezwzględnych kryminalistów'Piraci? Byli źli łupili i mieli szkorbut
Skoro nie przepadasz, a nie nie lubisz, to sądzę, że wystarczy jak wypijesz raz na jakiś czas, LPS na pewno się nie obraziZa piwem nie przepadam

- Czemuż by nie? Skoro tak zostało ustalone, to kim jesteśmy jeśli nie jedynie marnymi śmiertelnikami? Czemu akurat np. niedziela ma być dniem świętym? Piątek o wiele bardziej się do tego nadaje moim skromnym zdaniem.No tak piątek jest niezły ale od razu święto ?
- W Swojej Świętej Sosowatej Mądrości odkrył przed nami (LPS oczywiście) tylko te konkretne prawdy: po Ziemi, pojawiły się góry, drzewa i karzeł (choć niekoniecznie w tej kolejności), po czym wziął sobie trzy dni wolnego, z czego Piątek był Najświętszy z nich.
Każdy Pastafarian uwielbia sprzeczności, cała nasza wiara jest zbudowana na sprzecznościachA sprzeczności to tak .. albo nie.. albo nie wiem

To LPS przez swoje kluski, które właśnie pożarłeś dla jego chwały, daje ci znaki, że jest z tobą (i w tobie też)!Ale makaron lubię i nawet coś we mnie nieraz drgnie jak go zjem.. szczególnie jak za dużo
Pozdrawiam, RAmen.
- BialySzkwal
Jakich sprzecznościach?!?

- Krzysiu
- Lokalizacja: Stałe zameldowanie w Szczecinie, czasowe w Toruniu – dążę do formy astralnej, żeby było efektywniej.
- Kontaktowanie:
Takich, że niby jesteśmy mili, a jednak obrażamy uczucia religijne nosząc durszlaki…
Pasta et Bonum!
A poza tym uważam, że art. 196 kk jest niezgodny z art. 53 ust. 2 w związku z art. 25 ust. 2 Konstytucji…
A poza tym uważam, że art. 196 kk jest niezgodny z art. 53 ust. 2 w związku z art. 25 ust. 2 Konstytucji…
- BialySzkwal
O przepraszam, ja noszę bikorn. Natomiast UR co niektórych obrażam samym swoim istnieniem...