To mój andrut nie potrafi rozpoznawanego przez forum zdjęcia zrobić. Mod potrafi:BialySzkwal pisze: ↑24 mar 2019, o 17:31Muszę jeszcze sprawdzić, czy to nie tylko pod andrutem tak się robi...
Czy szeregowy wierny może poświęcić dewocjonalia?
- BialySzkwal
Re: Czy szeregowy wierny może poświęcić dewocjonalia?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Krzysiu
- Lokalizacja: Stałe zameldowanie w Szczecinie, czasowe w Toruniu – dążę do formy astralnej, żeby było efektywniej.
- Kontaktowanie:
Jejku, jakie ładne, poświęcone przypinki! <3
Pasta et Bonum!
A poza tym uważam, że art. 196 kk jest niezgodny z art. 53 ust. 2 w związku z art. 25 ust. 2 Konstytucji…
A poza tym uważam, że art. 196 kk jest niezgodny z art. 53 ust. 2 w związku z art. 25 ust. 2 Konstytucji…
- blablabla
Kiedyś był taki jeden co potrafił przez obraz (ruchomy) przekazać błogosławieństwo "один, два, три". Aktualnie inny taki potrafi to zrobić z wykorzystaniem elektronów latających pomiędzy mikrofonem i głośnikiem.
KLPS nawiązuje do pięknych tradycji.
KLPS nawiązuje do pięknych tradycji.
- BialySzkwal
Я ие знаю. Кто он?
Inna sprawa, że preferuję błogosławieństwa bezpośrednie.
- blablabla
Bo nie zna życia kto nie zna "один, два, три".BialySzkwal pisze: ↑27 mar 2019, o 00:59Я ие знаю. Кто он?
Inna sprawa, że preferuję błogosławieństwa bezpośrednie.
- Asia
Te przypinki super. Gdzie można takie cudo nabyć?
- BialySzkwal
Cóż, ja dostałem całą garść na składzie opału w Krapkowicach prowadzonego przez Brata.
- blablabla
- cpt_Magnus_de_Savarro
- Kontaktowanie:
Niemniej oficjalny pastarrowy "atest pastafarianizmu" jest trochę nieunikniony- inaczej tylko się prosimy o własny nieskończony dyskurs "czym jest sztuka", z własnym Duchamp'em i Daimenem Hearstem.
A moją ripostą byłoby- Dlaczego miałby? Przecież masz chyba namaszczonego Pastarro w swoim mieście, co? Albo chociaż przypsy z legitnego źródła są?
A moją ripostą byłoby- Dlaczego miałby? Przecież masz chyba namaszczonego Pastarro w swoim mieście, co? Albo chociaż przypsy z legitnego źródła są?
ESURIENTE NUMQUAM
-------------------------
Za każdym razem gdy głębia wypluwa mnie na brzeg, jest w kelpie mniej mnie, a więcej jej.
-------------------------
Za każdym razem gdy głębia wypluwa mnie na brzeg, jest w kelpie mniej mnie, a więcej jej.
- BialySzkwal
1. Nie wszyscy Pastarro uznają obrzędy typu "święcenia".cpt_Magnus_de_Savarro pisze: ↑27 mar 2019, o 16:05A moją ripostą byłoby- Dlaczego miałby? Przecież masz chyba namaszczonego Pastarro w swoim mieście, co? Albo chociaż przypsy z legitnego źródła są?
2. Kiepska riposta. W sytuacji braku jasnego podziału kompetencji pomiędzy Pastarro a szeregowymi równie dobrze można by było zapytać: "dlaczego mając namaszczonego Pastarro szeregowy wyznawca miałby sam sobie gotować Makaron/warzyć Piwo/konserwować rozmaite końcówki (takie reductio ad absurdum)?" Pytanie moje dotyczy podziału kompetencji pomiędzy duchowieństwem a laikatem.
Jednocześnie chciałbym uprzejmie prosić szanowne Rodzeństwo, żeby nie włączać do postów odpowiedzi na inne, niezwiązane z tematem wątki z forum: omawiający sprawę dziewięciolatki Julii zmuszanej do nauki religii KK i omawiający kwestię sprawowania innych funkcji przez Pastarro. Robi się w ten sposób bałagan, któremu mam tu zapobiegać.
Czego byłem pewny - posprzątałem sam. Czego nie byłem - zostawiłem jak było.
- Krzysiu
- Lokalizacja: Stałe zameldowanie w Szczecinie, czasowe w Toruniu – dążę do formy astralnej, żeby było efektywniej.
- Kontaktowanie:
Uwaga, mamy tu złodupca!
Pasta et Bonum!
-
- BialySzkwal
Przypinka wyłożona w kaplicy zniknęła. Kapelan dołożył nowe różańce, a ja - kolejną przypinkę.
Jeden z Braci powiedział mi w piątek, że też tam będzie rodzić i że też zaopiekuje się tą kaplicą. Trochę się boję.
Jeden z Braci powiedział mi w piątek, że też tam będzie rodzić i że też zaopiekuje się tą kaplicą. Trochę się boję.

- blablabla
Ciekawe czy zniknęła z powodu czyjejś miłości do Potwora, czy wręcz przeciwnie.BialySzkwal pisze: ↑31 mar 2019, o 21:27Przypinka wyłożona w kaplicy zniknęła. Kapelan dołożył nowe różańce, a ja - kolejną przypinkę.
Jeden z Braci powiedział mi w piątek, że też tam będzie rodzić i że też zaopiekuje się tą kaplicą. Trochę się boję.![]()
- BialySzkwal
Ciężko powiedzieć. Te nowe różańce sugerują, że mógł to być ksiądz kapelan. Może się nawróci?blablabla pisze: ↑31 mar 2019, o 21:31Ciekawe czy zniknęła z powodu czyjejś miłości do Potwora, czy wręcz przeciwnie.BialySzkwal pisze: ↑31 mar 2019, o 21:27Przypinka wyłożona w kaplicy zniknęła. Kapelan dołożył nowe różańce, a ja - kolejną przypinkę.
Jeden z Braci powiedział mi w piątek, że też tam będzie rodzić i że też zaopiekuje się tą kaplicą. Trochę się boję.![]()
- Asia
-
Kupiłem z tej aukcji https://pl.aliexpress.com/item/Lenistwo ... 5c0ffS11OI
Od zamówienia do odbioru 2 tygodnie, nie wiedziałem że zakupy z Chin idą tak szybko.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Asia
To faktycznie ekspresowo.
-
8 przypinek widocznych na zdjęciu kosztowało mnie dokładnie 4,56 zł. Wykorzystałem przy zamówieniu kod rabatowy dla nowego klienta. Wysyłka (rejestrowana) gratis.