Wikipedia wyjaśnia :Nyotaimori (jap. 女体盛り prezentacja ciała kobiety), często nazywane body sushi – forma jedzenia sashimi lub sushi z ciała leżącej kobiety, zazwyczaj nagiej w celu osiągnięcia satysfakcji seksualnej. " - oczywiście mi chodzi o pastafariańską wersje z makaronemMorinna pisze: ↑18 sty 2019, o 16:51dałeś do myślenia xP ciekawe czy w pasta niebie to jest i czy takie panie i/lub panowie (w zależności od upodobań) wychodzą z fabryki striptizuApePolacco pisze: ↑18 sty 2019, o 16:48czyli Nyotaimori ze spaghetti w roli głównej...
z góry popieram włączenie do obrzędów rytualnych jak by co...
czy w pasta niebie znajdziemy Nyotaimori?
- Morinna
- Kontaktowanie:
czy w pasta niebie znajdziemy Nyotaimori?
Martyna --> siostra miejscowa z miejsca gdzie mieliśmy co roczny zlot I-IV(od 1 do 4) :) oraz Poznań <3 i PG w nim
https://in-world-morinna.blogspot.com/
https://in-world-morinna.blogspot.com/
- Empelon
Re: czy w pasta niebie znajdziemy Nyotaimori?
Jeśli w "celu osiągnięcia satysfakcji seksualnej" to ja się piszę 
Proszę zgłaszać kandydatury na... ciało (?)

Proszę zgłaszać kandydatury na... ciało (?)
Niech Wasz makaron zawsze będzie gorący a piwo zimne.
- ApePolacco
(oby tak... oby tak... oby tak... oby tak... !)
(a jeśli tak to pisałby o tym na pierwszym miejscu w każdym materiale propagandowym...)
(a jeśli tak to pisałby o tym na pierwszym miejscu w każdym materiale propagandowym...)
~;;o;°°;;o;~
W twe Macki się oddaję Panie,
z oddechem pełnym czosnku,
Ramen
Ramen
- Krzysiu
- Lokalizacja: Stałe zameldowanie w Szczecinie, czasowe w Toruniu – dążę do formy astralnej, żeby było efektywniej.
- Kontaktowanie:
Z pewnością jest, przy czym niekoniecznie kobiety i niekoniecznie sashimi.
Pasta et Bonum!
A poza tym uważam, że art. 196 kk jest niezgodny z art. 53 ust. 2 w związku z art. 25 ust. 2 Konstytucji…
A poza tym uważam, że art. 196 kk jest niezgodny z art. 53 ust. 2 w związku z art. 25 ust. 2 Konstytucji…
- BialySzkwal
To dyskryminacja heteroseksualnych kobiet i homoseksualnych mężczyzn (jako konsumentów) i mężczyzn (jako zastawy stołowej)!Morinna pisze: ↑18 sty 2019, o 16:53Wikipedia wyjaśnia :Nyotaimori (jap. 女体盛り prezentacja ciała kobiety), często nazywane body sushi – forma jedzenia sashimi lub sushi z ciała leżącej kobiety, zazwyczaj nagiej w celu osiągnięcia satysfakcji seksualnej. " - oczywiście mi chodzi o pastafariańską wersje z makaronemMorinna pisze: ↑18 sty 2019, o 16:51dałeś do myślenia xP ciekawe czy w pasta niebie to jest i czy takie panie i/lub panowie (w zależności od upodobań) wychodzą z fabryki striptizuApePolacco pisze: ↑18 sty 2019, o 16:48czyli Nyotaimori ze spaghetti w roli głównej...
z góry popieram włączenie do obrzędów rytualnych jak by co...
- ApePolacco
Oj tam dyskryminacja - widziałem wersje męskich półmisków... sam nie czuję potrzeby z takowych zajadać ale jak ktoś ma taką potrzebę... jak emancypacja to emancypacja...BialySzkwal pisze: ↑19 sty 2019, o 18:26To dyskryminacja heteroseksualnych kobiet i homoseksualnych mężczyzn (jako konsumentów) i mężczyzn (jako zastawy stołowej)!Morinna pisze: ↑18 sty 2019, o 16:53Wikipedia wyjaśnia :Nyotaimori (jap. 女体盛り prezentacja ciała kobiety), często nazywane body sushi – forma jedzenia sashimi lub sushi z ciała leżącej kobiety, zazwyczaj nagiej w celu osiągnięcia satysfakcji seksualnej. " - oczywiście mi chodzi o pastafariańską wersje z makaronem
~;;o;°°;;o;~
Ramen
Ramen
- BialySzkwal
Ja nie widziałem, a tu piszą: "kobiety". To się zbulserwowałem.ApePolacco pisze: ↑19 sty 2019, o 20:53Oj tam dyskryminacja - widziałem wersje męskich półmisków... sam nie czuję potrzeby z takowych zajadać ale jak ktoś ma taką potrzebę... jak emancypacja to emancypacja...BialySzkwal pisze: ↑19 sty 2019, o 18:26To dyskryminacja heteroseksualnych kobiet i homoseksualnych mężczyzn (jako konsumentów) i mężczyzn (jako zastawy stołowej)!Morinna pisze: ↑18 sty 2019, o 16:53
Wikipedia wyjaśnia :Nyotaimori (jap. 女体盛り prezentacja ciała kobiety), często nazywane body sushi – forma jedzenia sashimi lub sushi z ciała leżącej kobiety, zazwyczaj nagiej w celu osiągnięcia satysfakcji seksualnej. " - oczywiście mi chodzi o pastafariańską wersje z makaronem
- Naturalna Kofeina
To urocze, że chociaż raz to nie ja mam gorzej.BialySzkwal pisze: ↑19 sty 2019, o 18:26To dyskryminacja heteroseksualnych kobiet i homoseksualnych mężczyzn (jako konsumentów) i mężczyzn (jako zastawy stołowej)!

- ApePolacco
Kie byś doczytał w podanej wikipedii do końca byś znalazł:BialySzkwal pisze: ↑19 sty 2019, o 23:44Ja nie widziałem, a tu piszą: "kobiety". To się zbulserwowałem.ApePolacco pisze: ↑19 sty 2019, o 20:53Oj tam dyskryminacja - widziałem wersje męskich półmisków... sam nie czuję potrzeby z takowych zajadać ale jak ktoś ma taką potrzebę... jak emancypacja to emancypacja...BialySzkwal pisze: ↑19 sty 2019, o 18:26
To dyskryminacja heteroseksualnych kobiet i homoseksualnych mężczyzn (jako konsumentów) i mężczyzn (jako zastawy stołowej)!
"Mniej powszechne jest wykorzystanie mężczyzn do tych samych celów, niemniej wtedy owa czynność nazywa się nantaimori (jap. 男体盛り)."
Szkoda bulwersa od razu. Ramen
~;;o;°°;;o;~
Ramen
Ramen
- BialySzkwal
2. Bulserwa.ApePolacco pisze: ↑20 sty 2019, o 07:30Kie byś doczytał w podanej wikipedii do końca byś znalazł:
"Mniej powszechne jest wykorzystanie mężczyzn do tych samych celów, niemniej wtedy owa czynność nazywa się nantaimori (jap. 男体盛り)."
Szkoda bulwersa od razu. Ramen
1. Ja się nie bulserwuję Japończykami, tylko pominięciem samczego nakrycia stołu na forum.
BTW: Czy toto trzeba jeść pałeczkami, czy można nożem i widelcem?

- Naturalna Kofeina
Skoro sushi, tp raczej palcami.
- BialySzkwal
Ale była propozycja spaghetti. Można by było jeść również lazanię...
- Naturalna Kofeina
Sądzę, że to byłby problem ze względu na temperaturę potrawy. Nie chciałabym, żeby mnie ktoś poparzył roztopionym serem.
- doradora
Nie wszystkie akademiki są segregacyjne. Na polibudzie śląskiej akademiki są koedukacyjne od co najmniej 15 lat, jeśli nie dwudziestu. Do tego stopnia, że nawet łazienki (w tym prysznic oddzielony zasłonką) były ogólnodostępne dla mieszkańców.
- Naturalna Kofeina
'Za moich czasów' na szczecińskiej AR wymagali zgody rodziców dorosłych ludzi na zamieszkanie z osobą płci odmiennej lub ewentualnie aktu małżeństwa.
- doradora
To u nas tylko oświadczenia, że się para nie rozejdzie do końca roku akademickiego 

- BialySzkwal
A krojenie nożem by Ci nie przeszkadzało?Naturalna Kofeina pisze: ↑20 sty 2019, o 14:19Sądzę, że to byłby problem ze względu na temperaturę potrawy. Nie chciałabym, żeby mnie ktoś poparzył roztopionym serem.

- Naturalna Kofeina
Pokazać ci swoje ręce?
- Krzysiu
- Lokalizacja: Stałe zameldowanie w Szczecinie, czasowe w Toruniu – dążę do formy astralnej, żeby było efektywniej.
- Kontaktowanie:
Po-każ ręce! Po-każ ręce!
Pasta et Bonum!
- BialySzkwal
Nie robi Ci różnicy, kto trzyma nóż?
- Naturalna Kofeina
Nie wiem, nie próbowałam.